Vrijstaande Woningen in Nijgaarde Almelo

Vrijstaande woning in Almelo? Vrijstaand wonen kan hier al vanaf € 369.000,- v.o.n. Je hebt dan een ruime én complete woning met lage maandlasten en onderhoudskosten. Standaard zijn de woningen voorzien van een uitbouw van 2,40 m op de begane grond en een complete luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur.

Interesse? Schrijf je in, dan neemt één van de makelaars zo snel mogelijk contact met je op. 

Diverse vrijstaande woningen

Bekijk hieronder alle informatie over de verschillende woningtypes, zoals de brochure, prijs en alle specificaties, door op 'meer info' te klikken.
Inschrijven voor een woning kan via de woningselector.

 

Monarda

Rosa/Viola*

Wisteria

Woningselector

Klik hieronder op een kavel naar keuze om meer informatie te krijgen over de woning. 

Woningselector

Schrijf je vrijblijvend in

Geïnteresseerd in een vrijstaande woning in Nijgaarde Almelo? Je kan je via onderstaand formulier inschrijven. Sta je ingeschreven, dan wordt er vanzelf vrijblijvend contact met je opgenomen. Je zit dus nergens aan vast.

 

Inschrijfformulier

Ruimte, Rust en Centraal

Nijgaarde is volop in aanbouw en de rijwoningen en twee-onder-een-kap woningen zijn reeds gerealiseerd. Vanaf de Nijreesweg, dat nu een mooie laan is, kom je vanuit de Bornerbroeksestraat de wijk binnen. ‘Nij’ betekent nieuw en een ‘Gaarde’ is een tuin; een betere naam is nauwelijks denkbaar. Er is veel groen in de wijk. Bomenrijen, een wandelpad, een groene singel en een ondiepe wadi zorgen voor een parkachtige beleving. De vrijstaande woningen bieden alles wat je ervan verwacht: ze zijn modern, ruim van indeling, energiezuinig en een garantie voor comfortabel en zorgeloos woonplezier.

 

Voorzieningen in de wijk

De kinderen gaan naar school in de Windmolenbroek. Dichtbij huis dus. Je dagelijkse boodschappen haal je bij de Plus supermarkt bij het Polman Stadion. Voor de zaalsporten zit je goed in het daarnaast gelegen fraaie IISPA sportcomplex en nu we toch op de sportieve toer zijn: in de directe omgeving zijn er voldoende sportverenigingen voor de kinderen. Werk je buiten de stad of moet je om een andere reden op pad? Pak de trein op station De Riet: daar ben je binnen 5 minuten. Met de auto ben je er ook zo uit. Vanaf Nijgaarde rijd je binnen 2 minuten op de A35.

Contact

Verkoop en informatie


Tolgaarde 1
7640 AA WIERDEN
T (0546) 57 12 72
E info@plaggemarsmakelaars.nl
www.plaggemarsmakelaars.nl

Ontwikkeling en realisatie


www.plegt-vos.nl